www.showstyle.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi är engagerade i att skydda din integritet. Vi säljer aldrig din personliga information (inklusive e-post, namn eller demografi) till tredje part. Om du väljer att inte få vårt nyhetsbrev skickar vi aldrig oönskade e-postmeddelanden. Om du betalar med ett kreditkort kan du vara 110% säker på att dina personuppgifter är säkra. Vi använder en SSL-anslutning med 256 bitars kryptering (SSL) under kassan, förutom att rederiet levererar din beställning.

Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Vi håller din information i våra databaser för att kunna granska, kundspår och bankregler. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras.

säkerhet

Den här webbplatsen har säkerhetsåtgärder för att skydda förlusten, missbruk och ändring av informationen under vår kontroll. Känsligt eller personligt material hanteras endast av kvalificerade medarbetare och hålls inte i öppna delar av vår server. Vår säkerhetspolicy förbjuder även överföring av personligt material, t.ex. kontoinformation, om de inte har krypterats med godkända metoder.

Val / Opt-Out

Vår butik säljer inte kundinformation till någon tredje part. Vi håller din information i våra databaser för sådana ändamål som revisioner, kundspårning och bankregler. Vi gör ibland e-postkunder om specialerbjudanden avseende inköp som passar deras behov.

All information som lämnas till webbplatsen förblir helt konfidentiell.

Om du har några frågor, problem eller kommentarer om vår integritetspolicy vill vi veta så att vi kan ta itu med dem. Vänligen kontakta oss via e-post

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.coastersbar.se