www.showstyle.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Obligatorisk leveransinformation

Leveransinformationen innehåller fullständigt namn, korrekt gatuadress, e-postadress, postnummer och telefonnummer. Om antingen adressen eller telefonnumret inte är korrekt kommer du inte att få objekten, du kommer att vara ansvarig för den förlorade.

Fraktalternativ och avgifter

Att skicka dina inköp i tid är mycket viktigt för oss. För att se till att du får dina inköp så snart som möjligt kommer varorna oftast att skickas av DHL eller EMS. Vi är glada att erbjuda internationell frakt till de flesta platser i världen.

Process tid för din beställning

Alla artiklar skickas inom 1-2 arbetsdagar när du skickar din beställning, med förbehåll för betalningsverifiering. Vid leverans kommer du att få ett leveransbekräftelsemail med transportören och orderuppföljningsinformation.

Obs! Alla beställningar behandlas och levereras måndag till fredag, exklusive helgdagar. Vi kan inte vara ansvariga för oavsiktliga förseningar, till exempel semester eller felaktiga adresser. Och vi rekommenderar att någon är tillgänglig för att acceptera paketet. Om du inte kan logga in för leverans hemma föreslår vi att paket skickas till din arbetsplats.

Spåra din beställning

När beställningen har skickats skickar vi dig spårningskoden och skriver webbplatsen om 12 timmar där du kan kontrollera objekten online. Du kan också spåra din order på sidan Mitt konto.

Spårningsnummer för att verifiera på:

EMS webbplats: http://www.ems.com.cn/english.html

DHL webbplats: http://www.dhl.com/sv.html ELLER

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.coastersbar.se